سلام دوستان خسته نباشید
مادربرد 9 بوق می زنه که نشان می دهد چیپ BIOS ROM روی Motherboard دچار خطا است چطوی می تونم رفع کنم؟
کاربر شهرسختافزار
سلام دوستان خسته نباشید
مادربرد 9 بوق می زنه که نشان می دهد چیپ BIOS ROM روی Motherboard دچار خطا است چطوی می تونم رفع کنم؟
|
|
9 بوق کوتاه در بردهای گیگابایت از بایوس نیست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط بایت سیستم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مشکل از رم سیستم یا مموری کنترلر چیپ هست .
کاربر شهرسختافزار
رم سیستم را از اسلایدش بر می دارم دوباره جا میندازم سه چهار بار این عمل را تکرار می کنم یه بار سیستم بالا میاد
با رم سالم تست کنید . اینطوری اسلات رم هم مشکل پیدا میکنه . با یک فرچه داخل اسلات رم هم تمیز کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط بایت سیستم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بایت سیستم (07-11-16)
کاربر شهرسختافزار
اسلاید رم را با فرچه تمیز کردم چند بار خاموش روشن کردم
مشکل حل شده متشکرم
AMD>INTEL (07-11-16)
در تاپیک زیر نظرتون را درباره پشتیبانی آنلاین گیگابایت اعلام کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط بایت سیستم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دفترچه تجربیات کاربران از e-Support گیگابایت در ایران
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks